Honing Bindweefsel massage in de regio Akersloot

Een Honing Bindweefsel massage bij massagesalon Ella bestaat uit uit verschillende onderdelen, zoals een scrub behandeling, honingpakking en een honing bindweefsel massage.

Een Honing Bindweefselmassage is een diepgaande massage die wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag in het lichaam met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot cel vernieuwing en versteviging. De huidstofwisseling wordt geactiveerd en de productie van nieuw collageen en elastine bevorderd.

Waarom een Honing Bindweefsel massage bij Massagesalon Ella in Akersloot?

Honing voedt, verzorgt, herstelt, vernieuwt en verstevigt de huid; werkt helend op de organen en stimuleert het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Kortom een behandeling met veel dieptewerking, om huid- en spierklachten te kunnen verhelpen.

Het kan dus ingezet worden als huidverstevigend, maar ook als spierklachten verlichtend. Daarnaast werkt bindweefselmassage ook op veel psychische- en reflexpunten, en geeft de totale Honing Bindweefselmassage een dagelijks ontspannen gevoel terug van binnenuit!

Doordat er met pure honing gewerkt word is de massage keurig zo intensief als de klassieke bindweefselmassage, maar minder pijnlijk en minder pauze op blauwe plekken.

De honing bindweefsel massage uitproberen bij Massagesalon Ella

Kom jij uit Limmen, Akersloot, Heiloo, Castricum, Uitgeest of Alkmaar en ben je op zoek naar een effectieve massage zoals de Honing Bindweefsel massage? Ga dan naar Massagesalon Ella. Je kan contact opnemen via e-mail: info@massagesalonella.nl of bellen naar 06-43790799. Tot ziens in onze salon!