window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-64348919-1');
Loading...

Honing Bindweefsel massage

Honing Bindweefsel massage2022-04-12T07:35:57+02:00

Honing Bindweefsel massage in de regio Akersloot

Een Honing Bindweefsel massage bij massagesalon Ella bestaat uit verschillende onderdelen, zoals een scrubbehandeling, honingpakking en een honing bindweefselmassage.

Een Honing Bindweefselmassage is een diepgaande massage die wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag in het lichaam met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot cel vernieuwing en -versteviging. De huidstofwisseling wordt geactiveerd en de productie van nieuw collageen en elastine bevorderd.

Waarom een Honing Bindweefsel massage bij Massagesalon Ella in Akersloot?

Honing vohoning1 - kopieedt, verzorgt, herstelt, vernieuwt en verstevigt de huid, werkt helend op de organen en stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Kortom een behandeling met veel dieptewerking, om huid- en spierklachten te kunnen verhelpen.

Het kan dus ingezet worden als huidverstevigend, maar ook als spierklachten verlichtend. Daarnaast werkt bindweefselmassage ook op veel psychische- en reflexpunten en geeft de totale honing bindweefselmassage een dagelijks ontspannen gevoel terug van binnenuit!

Doordat er met pure honing gewerkt wordt bestaat de kans dat de behandeling niet altijd even ontspannend kan zijn, soms zelfs wat gevoelig.

De honing bindweefsel massage uitproberen bij Massagesalon Ella

Kom jij uit Limmen, Akersloot, Heiloo, Castricum, Uitgeest of Alkmaar en ben je op zoek naar een effectieve massage zoals de Honing Bindweefsel massage? Ga dan naar Massagesalon Ella. Je kan contact opnemen via e-mail: info@massagesalonella.nl of bellen naar 06-43790799. Tot ziens in mijn salon!

Contact

    Ga naar de bovenkant