Energetische massage

Woon je in de buurt van Akersloot en wil je graag een echte weldadige massage? Kies dan voor de Energetische massage van Massagesalon Ella.

Bij een energetische massage wordt het lichaam op een natuurlijke manier van stress bevrijdt. De massage richt zich op het losmaken van de blokkades in de spieren en stromingen als de lymfestroom, de bloedsomloop en de ademhaling. Het is een lichte vorm van massage waarbij de masseur met zijn vingers bepaalde punten van het lichaam aanraakt. Deze punten worden ook wel de acupunten genoemd. Ze liggen op verschillende meridianen in het lichaam.

Vooral in onze huidige, drukke maatschappij kan een energetische massage helpen tegen veelvoorkomende klachten zoals stress en spanningen, die blokkades in ons lichaam veroorzaken. In ons drukke leven is het eigenlijk onmogelijk om steeds in een volledige balans te blijven. Dit komt door de veelheid aan verontreinigingen, zoals bespoten groenten, luchtverontreiniging en hormonaal bewerkt vlees. Deze factoren zorgen allemaal voor een disbalans in ons lichaam.

De energetische massage

De energetische massage die worden gegeven zijn vooral bedoeld om je energie weer te voelen en deze te laten stromen. Je wordt onbewust gestimuleerd om de energiekanalen in je lichaam te openen, deze weer vrij te maken en de blokkerende energie af te voeren. Meestal maakt de masseur gebruik van zachte, lange strijkingen met de handen of vingertoppen. Door middel van deze bewegingen brengt hij energie over. De punten die op de meridianen of chakra’s liggen worden gemasseerd. Tijdens de energetische massage word je eigenlijk uitgenodigd om te voelen wat er nu met je aan de hand is. Door je aandacht naar binnen te richten en te voelen, kun je beter beseffen wat er is.

Gedurende een energetische massage kunnen emoties, gedachten en herinneringen naar boven komen. Dit kan weer zorgen voor het op gang brengen van een bewustwordingsproces. Het gaat er eigenlijk om dat je deze emoties herkend, erkend en aanvaard en ze te zien als een deel van jezelf. Als je dit doet dan bevrijd je jezelf van de blokkades en vindt er een heling plaats.

Wanneer kies je voor een energetische massage?

Een energetische massage van MassageSalon Ella uit de regio Akersloot is vooral geschikt als je last hebt van klachten als moeheid, spanningen, stress, rugpijn en hoofdpijn. Ook kan het helpen wanneer je last hebt van een opgejaagd of onbestemd gevoel en als je niet tot rust kunt komen. Door de massages worden je blokkades weggenomen en zal de energie weer beter door je lichaam stromen. Een energetische massage is vooral effectief wanneer je hiervoor openstaat.

Boek nu een massage bij Massagesalon Ella

Woon je in de nabije omgeving van Akersloot, bijvoorbeeld in Limmen, Heiloo, Uitgeest, Castricum of Alkmaar? Boek een van de professionele massages van wellnesstherapeut Ella Klaver. Bovendien zijn de tarieven uiterst aantrekkelijk en is er altijd wel een massage die binnen jouw budget past.

Massagesalon Ella telefonisch te bereiken op 06-43790799, via de e-mail op info@massagesalonella.nl of laat je gegevens achter middels het invullen van het contactformulier.

Tot ziens in mijn salon!

Contact